Spuitwerk Wassenaar

Bent u van plan om binnenkort uw keuken, badkamer, meubelen of wanden op te laten knappen met spuitwerk? Dan bent u bij een professioneel schildersbedrijf als Van Gelderen Schilders aan het juiste adres. Van Gelderen Schilders uit Zoetermeer is een erkend schildersbedrijf met 34 jaar ervaring. De liefde voor het vak ziet u terug in het geleverde resultaat.

Waarvoor is spuitwerk geschikt?
Latex spuiten is eigenlijk voor allerlei oppervlakken geschikt. U kunt latex laten spuiten op muren, plafonds en buitengevels. Ook in de keuken of badkamer zorgt latex voor een mooie en strakke afwerking. Het zorgt zelfs voor een mooier resultaat dan het traditionele latex rollen. Van Gelderen Schilders gebruikt enkel hoogwaardige materialen die milieuvriendelijk zijn. De latex verkleurt niet, zelfs niet in de keuken of badkamer. De ruimtes in uw woning zien er na jaren nog fris en als nieuw uit. Wilt u latex laten spuiten in uw woning? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Eigen meubelspuiterij - maak uw oude meubels weer als nieuw


Spuitwerk is niet alleen geschikt voor de wanden en andere oppervlakken in uw woning. Hetis een ware trend onder particulieren die graag hun oude meubels laten opknappen. Uiteraard kunt u hier zelf mee aan de slag gaan. Helaas krijgt u het dan nooit zo mooi en egaal als wanneer u uw meubelen laat spuiten door een ervaren meubelspuiter.In onze eigen meubelspuiterij nemen wij het hele proces van A tot Z voor u uit handen. Wij halen de meubels bij u op, doen de voorbewerking, spuiten de meubels en brengen deze weer bij u terug. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van een mooi en streeploos resultaat van uw opgeknapte meubelen.


Interesse in spuitwerk?


Van Gelderen Schilders verzorgt uw meubels met spuitwerk in de eigen meubelspuiterij. Heeft u interesse in spuitwerk van uw woning of van uw oude meubels? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij bespreken uw wensen en geven u een eerlijk en vakkundig advies. Voor al uw vragen over spuitwerk hebben wij een passende oplossing.


Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd wat onze prijzen zijn? Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op.Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09.Voor het aanvragen van een offerte kan u ons offerte aanvraag formulier in vullen.

Neem nu vrijblijvend contact op met Van Gelderen Schilders, als u graag zaken doet met de beste spuitwerker Zoetermeer.