Stukadoor Wassenaar

Van Gelderen Schildersbedrijf heeft al meer dan 43 jaar ervaring in het schilder- en onderhoudsvak. Daarnaast hebben wij ruime ervaring als stukadoor in Wassenaar en omgeving. In de afgelopen tientallen jaren hebben wij meerdere klanten blij gemaakt met mooi stucwerk, zowel in de woning als aan de gevel. Als klein bedrijf is het voor onze klanten makkelijk om goed contact mee te houden. Dat is onze kracht als schilder én stukadoorsbedrijf. Betrouwbaarheid, transparantie en authentiek vakwerk: dat is waar Van Gelderen Schilders voor staat.

Schitterend stucwerk gaat jarenlang mee

U kunt kiezen voor stucwerk in of aan uw woning voor verschillende doeleinden. U kunt kiezen voor standaard stucwerk om de wanden te egaliseren. Ook kunt u kiezen voor hoogwaardig pleisterwerk voor decoratieve doeleinden. Dat is natuurlijk aan u. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Kiest u graag voor een ervaren stukadoor in Wassenaar, zodat u elke dag geniet van het aangezicht in of aan uw woning? Van Gelderen Schilders werkt elke klus perfect af en gebruikt enkel hoogwaardige materialen. Zo bent u er zeker van dat u lang geniet van het stucwerk bij u thuis.

Stukadoor Wassenaar voor particulieren en bedrijven


Als stukadoor in Wassenaar hebben wij verschillende particulieren en bedrijven in de regio geholpen. Dit geldt voor zowel kleine bedrijven als grotere panden met honderden medewerkers. U kunt ons inschakelen voor het kleinere stucwerk in uw woning, maar ook voor grote projecten van meerdere maanden draait Van Gelderen Schilders zijn hand niet om.


Stukadoor Den Haag: allround stukadoor voor elke klus

Wij helpen u met stucwerk voor zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in elk mogelijke stucklus. Wij hebben goede kennis en ruime ervaring met de volgende stucklussen:

  • Pleisterwerk;
  • Airless spuitwerk;
  • Verzorgen van authentieke details, zoals lijsten en ornamenten;
  • Stucwerk voor buiten
  • Sierpleister
  • Spachtelputz

Stukadoor Wassenaar: welk stucwerk is het meeste geschikt?


Wilt u een vrijblijvend advies van een ervaren stukadoor in Wassenaar of een overzicht van de kosten in een offerte? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon, e-mail of middels het contactformulier op de website.

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd wat onze prijzen zijn? Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op. Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09.Voor het aanvragen van een offerte kan u ons offerte aanvraag formulier in vullen.

Neem nu vrijblijvend contact op met Van Gelderen Schilders, als u graag zaken doet met de beste stukadoor in Wassenaar.

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd wat onze prijzen zijn? Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op. Neem dan gerust contact Voor stucwerk in Wassenaar.