Van Gelderen, uw restauratie schilder in Den Haag


Bent u op zoek naar een restauratie schilder in Den Haag? Om de gevel van uw woning een make-over te geven? Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf bewijst graag dat kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak gaan onze enthousiaste medewerkers geen enkele uitdaging uit de wijk. U kunt ons ook inschakelen voor stuc- en schilderwerk van bedrijfspanden.

Van periodiek onderhoud tot grootschalige renovatie en van strak kantoorpand tot sierlijk monument.  Kiezen voor Van Gelderen als uw restauratie schilder in Den Haag betekent kiezen voor:

  • Altijd een fraai en duurzaam resultaat;
  • Kwaliteit tegen scherpe tarieven;
  • Ook het adres voor hoogwaardig spuitwerk als meubelspuiterij;
  • Altijd een strakke planning.

Wilt u meer weten over onze restauratie schilder uit Den Haag? Of direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09.Voor het aanvragen van een offerte kan u ons offerte aanvraag formulier in vullen.

Restauratie schilder uit Den Haag voor o.a. al uw schilderwerk

Schilderwerk, het visitekaartje van iedere woning en bedrijfspand. Een gebouw is niet alleen mooi om te zien als deze goed in de verf zit. Maar het straalt ook vertrouwen uit. Dit is zeker van belang als het gaat om een potentiële koper of huurder. Goed onderhoud begint, zoals u wellicht wel weet, bij het schilderwerk. Bij onze restauratie schilder uit Den Haag beschouwen wij het schilderwerk letterlijk als de huid van uw pand, een huid die bescherming biedt tegen de elementen en dan dus ook in topconditie dient te zijn.

Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf is dan het adres voor al uw schilderwerk. Binnen en buiten, achterstallig of regulier. Onze restauratie schilder uit Den Haag geeft uw pand graag de uitstraling die het verdient.

Van Gelderen Garantieplan: een garantie op perfect schilderwerk

Met de garantieplan van onze restauratie schilder uit Den Haag weet u 100% zeker dat uw pand altijd perfect onderhouden zal worden. Wij nemen het schilderwerk van uw huis of bedrijfspand graag uit uw handen. Hiervoor hebben wij dan ook voor particulieren onze onderhoudsabonnementen. Na inspectie van de woning, van kelderraam tot dakkapel, komen wij met een voorstel op maat. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Met dit Van Gelderen Garantieplan wordt uw woning (minimaal) vijf jaar door onze professionals onderhouden. Tegen een aantrekkelijk tarief. En altijd exact op tijd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met onze restauratie schilder uit Den Haag.