Schildersbedrijf Leidschendam


Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Leidschendam en omgeving dat uw woning of pand weer laat stralen? Dan zit u bij schilders- en afbouwbedrijf Van Gelderen goed. Wij zijn hét adres in Leidschendam en regio Rotterdam voor al uw schilderwerk, reparaties en restauraties. Sinds de oprichting in 1991 hebben we ontzettend veel ervaring opgedaan. Inmiddels zijn we al 27 jaar gevestigd in Zoetermeer. U kunt dus rekenen op ervaren schildersexperts die ruime kennis hebben van de lokale markt.

schilderwerk in Leidschendam

Bij ons schildersbedrijf in Zoetermeer kunt u naast al uw schilderwerk onder meer terecht voor: wand- en plafondafwerking, reparaties bij brand- en waterschade, restauraties, timmerwerk en hoogwaardig spuitwerk. Vooral particulieren en middelgrote bedrijven in Leidschendam en omgeving maken gebruik van onze diensten. Kwaliteit waarborgen, vinden we heel belangrijk. Daarom zijn we aangesloten bij Onderhoud NL Garantie en De Betere Schilder. Daarnaast zijn we in het bezit van het VCA-certificaat.

Geef uw pand de juiste uitstraling

De uitstraling van uw pand of woning is een echt visitekaartje. Door middel van vakkundig schilderwerk, juist uitgevoerde reparaties en restauraties zorgen we voor de beste indruk. Wij van Van Gelderen geven uw pand immers graag de uitstraling die het verdient. Vooraf kijken we wat nodig is om uw pand te laten stralen. We bepalen welke werkzaamheden nodig zijn en maken een offerte op maat naar aanleiding van uw wensen.

Reparatie en restauratie Leidschendam

Regelmatig onderhoud brengt kosten met zich mee, maar de waarde van uw pand stijgt en u voorkomt problemen op de langere termijn. Waardoor u op de langere termijn ontzettend veel kosten bespaart. Welk onderhoud in uw geval nodig is, hangt af van de kwaliteit van het schilderwerk, de reparaties die uitgevoerd moeten worden en of er sprake is van restauratie. U kunt bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten voor onderhoud in Wassenaar en omgeving. Zo bent u verzekerd van onderhoud voor tenminste 5 jaar.

Schildersbedrijf in Leidschendam inschakelen?

Bij van Gelderen bent u verzekerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Onze ervaren en gepassioneerde schildersexperts zorgen voor een duurzaam resultaat. Ons schildersbedrijf in Leidschendam hanteert een strakke planning en zorgt voor heldere informatieverstrekking. Ook houden we wel van een uitdaging! Wilt u onze schilders inschakelen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel naar 079-3619609 of 06-54676602. Of stuur ons een bericht via info@vangelderenschilders.nl. Tevens kunt u ons bezoeken op Robijn 1a in Zoetermeer.

Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op.Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09.Voor het aanvragen van een offerte kan u ons offerte aanvraag formulier in vullen.

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd wat onze prijzen zijn? Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op.Neem dan gerust contact Voor schildersbedrijf Leidschendam.