VASTGOED ONDERHOUD

Bent u op zoek naar een leverancier die het totaalonderhoud van uw vastgoed verzorgt? Die uiterst vakbekwaam is in zowel schilderen als de brede aspecten van het onderhoudsvak? Een specialist die zorg draagt voor de buiten- én binnenkant? U wilt toch dat uw investering er langdurig goed bij staat!

Van Gelderen Schilders pakt het onderhoud van uw vastgoed graag grondig aan. We beseffen als geen ander dat aan kwalitatief en esthetisch schilderwerk gedegen onderhoud vooraf gaat. Door er voor te zorgen dat die basis in orde is, is het uiterlijk van uw vastgoed lang(er) houdbaar. Van Gelderen Schilders onderhoudt uw vastgoed van a tot z.

U kunt bij Van Gelderen Schilders dus niet alleen terecht voor (onderhouds)schilderwerk. Onze werken beslaan ook gevelonderhoud, houtrotsanering, (onderhouds)timmerwerk, en zelfs restylingprojecten. Met deze diensten bedienen wij een breed scala van opdrachtgevers, waaronder gemeenten, woningcorporaties, bedrijven, VvE's, et cetera.

Hebt u een vraag over onderhoud en schilderwerk? Wilt u weten wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? We bespreken graag vrijblijvend voor welke werkzaamheden u ons kunt inschakelen.

Meer weten? Maak nu een afspraak!

check_form.png
Laat u door ons informeren
Lorem ipsum dolor sit amet conse.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Contact
hamer.png
Bekijk wat wij doen met Vastgoed Onderhoud!
Lorem ipsum dolor sit amet conse.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Werk bekijken