Schilderwerk Wassenaar


Schildersbedrijf van Gelderen helpt u met allerlei soorten schilderwerk. Wij hebben onze klanten blij gemaakt met projecten voor:

We beschikken over 46 jaar ervaring en hebben daardoor erg veel kennis van het schildersvak, over het resultaat hoef u zich dus geen zorgen te maken. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en aan te geven welk project we voor u kunnen verzorgen. Als schildersbedrijf nemen wij alles voor u uit handen.

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd wat onze prijzen zijn? Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op. Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09.Voor het aanvragen van een offerte kan u ons offerte aanvraag formulier in vullen.

Voor nieuwbouwwoningen en monumentale panden

Bent u de trotse bezitter van een nieuwe woning of juist van een monumentaal pand? Dan wilt u dat uw kostbare bezit in uitstekende staat blijft. Dat zorgt ervoor dat uw pand zijn waarde behoudt. Door mooi binnen- en buitenschilderwerk verkoopt u uw pand makkelijker en tegen een betere prijs. Heeft u een schilder in Wassenaar nodig voor het schilderen, het onderhoud of de houtrotreparatie van uw pand? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schilder Wassenaar: kwaliteit staat op de eerste plaats


Woont u in Wassenaar en zoekt u de beste schilder in Wassenaar en omstreken? Dan bent u bij Van Gelderen Schilders aan het het juiste adres. Wij combineren jarenlange ervaring met uitstekende kennis van het vak. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent het schildervak en alle onderhoudswerkzaamheden daaromheen. Bij ons kunt u terecht voor een totaalonderhoud van uw woning in Wassenaar.

Schilder Wassenaar werkt op transparante wijze

Van Gelderen Schilders is gevestigd in Zoetermeer en werkt graag op een eerlijke en transparante wijze in de hele regio. Voordat wij voor u aan de slag gaan presenteren wij u een overzichtelijke offerte met alle werkzaamheden en de daarbij behorende kosten. U weet precies waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd wat onze prijzen zijn? Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op.Neem dan gerust contact Voor schilderwerk in Wassenaar.