VVE (VERENIGING VAN EIGENAREN) ONDERHOUD

VVE totaal onderhoud plan!

Achterstallig schilderonderhoud leidt niet alleen tot vermindering van wooncomfort maar ook tot hoge reparatiekosten aan geveldelen of zelfs het geheel vervangen van geveldelen. Bovendien: achterstallig onderhoud resulteert ook in vermindering van de marktwaarde en de verkoopbaarheid ervan.

Goed onderhoud levert meerwaarde op

De praktijk bewijst dat een meerjarig onderhoudsplan bijdraagt aan een aangename woonomgeving en dat de investering in onderhoud dubbel en dwars wordt terugverdiend.

Advies op woonwaarde

Alle bewoners van een appartementen complex hebben er belang bij dat het onderhoud goed geregeld is. Het onderhoud van buitenschilderwerk is daarbij een belangrijke post in het totaal onderhoudsbudget van de vereniging van eigenaren (VVE), voor het VVE onderhoud zijn de kosten voor de komende 10 jaar wat betreft het schilderwerk bekend en kunnen de overige VVE diensten berekend worden voor de optimale woonwaarde van het complex.

Advies op onderhoud

Onderhoud middels verfsystemen is noodzakelijk. Niet alleen bij traditionele bouwmaterialen zoals hout en stalen kozijnen is regelmatig onderhoudnoodzakelijk maar ook voor moderne bouwmaterialen zoals thermisch verzinkt staal, kunststof, aluminium is in veel gevallen de bescherming van een verfsysteem onmisbaar en niet te vergeten het reinigen en eventueel in een wax te zetten.

Advies op kleur

De toepassing van kleuren in de bouw verandert door trends en visie van architecten en woningeigenaren maar ook door nieuwe bouw- en verf materialen en nieuwe kleur collecties die ontwikkeld worden.

Kleurkennis is belangrijk

Kleur is een belangrijk element in de bouw waarbij in de ontwerpfase al rekening gehouden moet worden met factoren als esthetiek, omgeving, materiaalsoort en functionaliteit (kleuradvies).

  • Goed onderhouden appartementen stijgen in waarde
  • Gemeenschappelijke aanpak is voordeliger
  • Lange termijn onderhoudplan leidt tot kostenbeheersing
  • Maatwerk in advies biedt in elke situatie de beste oplossing voor het onderhoud op korte en lange termijn
  • Kwalitatieve partners zorgen voor een gedegen voorbereiding, advisering en uitvoering
  • Helder plan van aanpak voorkomt misverstanden
  • Projectaanpak werkt ontzorgend en levert minimale overlast

Meer weten? Maak nu een afspraak!