Meubelspuiterij in Den Haag


Een kast die een opfrisbeurt kan gebruiken? Of bent u gewoon zelf toe aan een nieuwe uitstraling van uw woonkamer of keuken? In onze meubelspuiterij in Den Haag geeft Van Gelderen Schilders uw meubels een tweede kans om een eerste indruk te maken! Wij kunnen u ook overigens ook van dienst zijn met onze meubelspuiterij voor andere interieurprojecten evenals voor het oppimpen van bijvoorbeeld uw bromfiets. Van Gelderen Schilders hebben in het verleden projecten uitgevoerd, variërend kantoren en winkels tot badkamers en radiatoren.

Van periodiek onderhoud tot grootschalige renovatie en van strak kantoorpand tot sierlijk monument. Kiezen voor Van Gelderen betekent kiezen voor:

  • Altijd een fraai en duurzaam resultaat;
  • Kwaliteit tegen scherpe tarieven;
  • Ook het adres voor hoogwaardig spuitwerk als meubelspuiterij;
  • Altijd een strakke planning.

Wilt u meer weten over onze meubelspuiterij uit Den Haag? Of direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09.Voor het aanvragen van een offerte kan u ons offerte aanvraag formulier in vullen.

Spuitwerk doet u bij onze meubelspuiterij in Den Haag

Bij Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf vindt u de echte specialisten als het gaat om meubels opnieuw spuiten. Bij ons werken enkel mensen met liefde voor interieurdesign en met diepgaande kennis van materialen en mogelijkheden.

In onze meubelspuiterij in Den Haag werken wij enkel met verven en beitsen van gerenommeerde producenten. Dit doen wij omdat wij enkel optimale resultaten willen realiseren. En dit kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring en de topkwaliteit materialen zeker doen. Onze medewerkers kunnen de meest uiteenlopende projecten aan, ook als gespecialiseerde spuittechnieken nodig zijn. Steeds meer particulieren, meubelmakers, binnenhuisarchitecten en bedrijven weten ons te vinden.

De Haal- en brengservice van onze meubelspuiterij in Den Haag

Omdat lang niet iedere tafel in de gemiddelde personenauto past en het lastig fietsen is met een stapel keukendeurtjes onder de snelbinder, kunt u kiezen voor onze haal- en brengservice. Onze medewerkers halen de meubels dan op en brengen ze ‘in nieuwstaat’ weer terug. Is halen en brengen geen optie, bijvoorbeeld omdat een volledige badkamer of een aantal radiatoren gespoten moet worden, dan worden die werkzaamheden op locatie uitgevoerd. Op onze fotopagina kunt u meer van ons spuitwerk bekijken.