Timmerwerk Zoetermeer

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren timmerman in Zoetermeer? Naast dat u ons kent als schildersbedrijf, hebben wij ruime ervaring in het timmervak. Net als met de schilderwerkzaamheden zijn wij benieuwd naar uw specifieke wensen voor uw woning of bedrijfspand. Neem contact met ons op en wij komen graag langs voor een vrijblijvend en deskundig advies.

Allround timmerbedrijf Zoetermeer
In Van Gelderen Schilders vindt u een allround timmerman. Uiteraard steken wij voor u de handen uit de mouwen. Daarnaast helpen wij u ook met administratieve dingen. Denk hierbijaan het maken van een bouwtekening en het aanvragen van een vergunning bij de gemeente.Als allround timmerbedrijf helpen wij u met grote projecten en kleine klussen. Daarnaast kuntu altijd rekenen op de beste service. Na de verbouwing kunt u ons bellen voor een kleine reparatie of andere vragen over het project. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent.


Professional inhuren of doe-het-zelven?


Als u een professionele timmerman in Zoetermeer inhuurt, weet u zeker dat uw bouwklus goed en snel tot een mooi eindresultaat wordt gebracht. Een timmerman ziet net wat meer details dan wanneer u als doe-het-zelver aan de slag gaat. Een vakkundig timmerbedrijf heeft veel ervaring, behoudt goed overzicht over het project, heeft de juiste materialen voorhanden en werkt snel en precies. Op het eerste gezicht lijkt een professionele timmerman een grotere investering dan wanneer u het zelf doet. Op de langere termijn bent u een stuk voordeliger uit.


Diensten als timmerman


Als allround timmerman helpen wij u met verschillende werkzaamheden. U kunt ons inhuren voor:

  • Bouw van kastenwanden;
  • Plaatsen van dakkapellen;
  • De bouw van een zolder, serre of veranda;
  • Plaatsen van nieuwe kozijnen of deuren;
  • Onderhoud van kelders en funderingen;
  • Het maken van een extra etage of vliering

Zoekt u een timmerman die u helpt met één of meerdere van deze werkzaamheden? Neem dan snel contact met ons op.


Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd wat onze prijzen zijn? Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op. Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09.Voor het aanvragen van een offerte kan u ons offerte aanvraag formulier in vullen.

Neem nu vrijblijvend contact op met Van Gelderen Schilders, als u graag zaken doet met het beste timmerwerk Zoetermeer.