SCHILDERWERK

Schilderwerk is het visitekaartje van iedere woning en bedrijfspand. Een pand dat ‘goed in de verf zit’ is niet alleen mooi om te zien, maar straalt ook vertrouwen uit, bijvoorbeeld naar een potentiële koper of huurder. Want goed onderhoud begint natuurlijk bij het schilderwerk. Bovendien is het schilderwerk letterlijk de huid van uw pand; een huid die bescherming biedt tegen de elementen en dus in topconditie moet zijn...

Professioneel advies
Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf is hét adres voor al uw schilderwerken. Binnen en buiten, achterstallig of regulier: we geven uw pand graag de uitstraling die het verdient. Voordat we aan de slag gaan, inventariseren we uitgebreid wat er moet gebeuren. Is sprake van achterstallig onderhoud, waardoor het hout is beschadigd? Moeten oude verflagen worden afgekrabd? Zijn de kitzomen of stopverfvullingen nog in orde? Het zijn allemaal zaken die we op voorhand onderzoeken, zodat we u een passende (scherpe!) offerte kunnen doen.

Van Gelderen Garantieplan: een garantie op perfect schilderwerk
Regelmaat. Dat is de sleutel tot een perfect onderhouden pand. En hoewel regelmatig onderhoud natuurlijk regelmatig geld kost, verdient u die kosten altijd terug. Niet alleen omdat de waarde van de woning stijgt, maar ook omdat regelmatig onderhoud voorkomt dat u later met ernstige problemen – denk aan rottend hout – wordt geconfronteerd. Om u die zorgen uit handen te nemen, kunt u als particulier kiezen voor onze onderhoudsabonnementen. Na een intensieve inspectie van de woning – van kelderraam tot dakkapel – komen we met een voorstel op maat, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Met dit Van Gelderen Garantieplan wordt uw woning (minimaal) vijf jaar door onze professionals onderhouden. Tegen een aantrekkelijk tarief. En altijd exact op tijd.

Oog voor het milieu
Oog voor het milieu is oog voor de toekomst. Daarom kiezen wij ervoor om zoveel mogelijk te werken met producten die het milieu ontlasten. Duurzaamheid en een duurzaam visueel resultaat gaan hand in hand.

Meer weten over onze schilderwerken? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Geïnteresseerd in een onderhoudsabonnement op maat? Neem direct contact op (079-3619609) met onze enthousiaste medewerkers of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!