SPUITWERK

Een tweede kans om een eerste indruk te maken? Wij maken het mogelijk!

Een antieke tafel waarvan het blad zijn beste tijd gehad heeft? Een retrokast die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Ontevreden over de uitstraling van de keukenkastjes? In onze moderne meubelspuiterij geven we meubels een tweede kans om een eerste indruk te maken! Maar ook voor andere interieurprojecten, variërend van kantoren en winkels tot badkamers en radiatoren, kunt u gebruik maken van onze expertise evenals voor het oppimpen van uw bromfiets of scooter en verouderde fitnessapparatuur.

Bij Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf vindt u echte specialisten; mensen met liefde voor interieurdesign en diepgaande kennis van materialen en mogelijkheden. Om een optimaal resultaat te realiseren, werken wij uitsluitend met verven en beitsen van gerenommeerde producenten. En dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de meest uiteenlopende projecten aan, ook als gespecialiseerde spuittechnieken benodigd zijn. Steeds meer particulieren, meubelmakers, binnenhuisarchitecten en bedrijven weten ons te vinden.

Haal- en brengservice
Omdat lang niet iedere tafel in de gemiddelde personenauto past en het lastig fietsen is met een stapel keukendeurtjes onder de snelbinder, kunt u kiezen voor onze haal- en brengservice. Onze medewerkers halen de meubels dan op en brengen ze ‘in nieuwstaat’ weer terug. Is halen en brengen geen optie, bijvoorbeeld omdat een volledige badkamer of een aantal radiatoren gespoten moet worden, dan worden die werkzaamheden op locatie uitgevoerd. Snel. En met de zorgvuldigheid die ons eigen is.

Meer weten over onze spuitwerken? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Benieuwd of uw wensen haalbaar en betaalbaar zijn? Neem direct contact op (079-3619609) met onze enthousiaste medewerkers of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!

Op onze fotopagina kunt u meer van ons spuitwerk bekijken.