Wanden spuiten Zoetermeer

Heeft u er weleens aan gedacht om uw wanden, deuren, plafonds en zelfs uw oude meubelen te laten spuiten door een vakman? Bij Van Gelderen Schilders uit Zoetermeer bent u dan aan het juiste adres. Van Gelderen Schilders is een erkend schildersbedrijf in Zoetermeer. Wij hebben meer dan 34 jaar ervaring als:

  • Binnenschilder;
  • Buitenschilder;
  • Meubelspuiter;
  • Stukadoor;
  • Timmerman;

Ons spuitwerk staat bekend om het strakke resultaat waar u nog lang plezier aan beleeft. Vraag nu om meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden.


Spuitwerk: wat zijn de mogelijkheden?
Naast muren, deuren en plafonds zorgen wij ook voor een tweede leven van uw meubels en complete keuken door deze te voorzien van een mooie, nieuwe verflaag. Wij gebruiken uitsluitend professionele materialen die tegen frequent gebruik zijn opgewassen en niet verkleuren. Zelfs uw vloer of de velgen van uw auto geven wij een duurzame en perfecte afwerking. VanGelderen Schilders gaat hier graag voor u mee aan de slag.


Eigen meubelspuiterij


Complete keukens, kastenwanden, tafels, stoelen of kleinere meubels knappen geweldig op van een andere kleur en nieuwe verflaag. Van Gelderen Schilders heeft een eigen meubelspuiterij. Deze is voorzien van alle faciliteiten om uw meubels een professionele en duurzame afwerking te geven. Zelfs een haal- en brengservice van meubelen behoort tot de mogelijkhedenIs uw interieur wat “bij elkaar geraapt” en wilt u meer één geheel ? Van Gelderen Schilders zorgt ervoor dat alle meubels precies dezelfde kleur krijgen. Versleten meubels laten wij er weer als nieuw uitzien. Er zijn dus talloze mogelijkheden met ons spuitwerk.


Service van A tot Z


Schakelt u Van Gelderen Schilders in voor spuitwerk in uw woning of kantoorpand, dan nemen wij de tijd voor de voorbereiding. Daar staat tegenover dat spuitwerk sneller klaar is dan het standaard schilderwerk. U hoeft niet na te denken over het ontruimen van kamers, de voorbewerking of het afplakken van materialen. Dit nemen wij, in overleg, allemaal voor uuit handen.