Timmerwerk Wassenaar

Als timmerman in Wassenaar kunnen wij veel voor uw woning of kantoor betekenen. Voor Van Gelderen Schilders maakt het niets uit of het om een nieuwbouwwoning of een monumentaal pand gaat. Elke klus, groot of klein, in welk segment dan ook, brengen wij tot een mooi eindresultaat. Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn en wij gaan graag voor u aan de slag.

Wat kan een timmerman voor u doen?
Als ervaren timmerman kan Van Gelderen Schilders van alles voor u maken. In Wassenaar leveren wij zowel klassiek als modern timmerwerk. In deze regio zijn wij een bekende restaurateur van klassieke en complexe houtwerken. Daarom zijn wij één van de beste bedrijven in de regio Wassenaar. Als timmerbedrijf zijn wij gespecialiseerd in lambriseringen, zolders, schuifpuien, het aanzetten van veranda’s, serres en uitbouw van de woning. Ombouw van een verwarming ofhet maken van houten meubelen is voor ons een kleine moeite. Als timmerman denken wij graag van A tot Z met u mee.


Overzicht van onze timmerwerkzaamheden


Wat kunnen wij als timmerbedrijf in Wassenaar voor u betekenen? Neem contact met ons opvoor de volgende renovatie- en restauratiewerkzaamheden:

  • Het plaatsen van dakkapellen;
  • Montage van kasten;
  • Plaatsen van deuren en kozijnen;
  • Veranda maken;
  • Houtrotreparatie;
  • Dakisolatie;
  • Bouw van een schuur of tuinhuisje;
  • Maken van een uitbouw of serre

Timmerman Wassenaar: voor oude en nieuwe panden


Elk project vraagt weer om een specifieke benadering. Van Gelderen Schilders houdt hier zeker rekening mee. Monumentale panden vragen om een andere aanpak dan bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning. Door onze ervaring als timmerbedrijf in Wassenaar hebben wij te maken gehad met verschillende oude panden. Omdat wij kennis hebben van klassiek timmerwerk zorgen wij dat uw oude woning goed wordt onderhouden en in authentieke staat blijft. Als u een nieuw pand heeft gekocht zorgen wij voor stevig timmerwerk door de jaren heen, zodat u nog lang van uw woning kan genieten.


Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd wat onze prijzen zijn? Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op. Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09.Voor het aanvragen van een offerte kan u ons offerte aanvraag formulier in vullen.

Neem nu vrijblijvend contact op met Van Gelderen Schilders, als u graag zaken doet met het beste timmerwerk Wassenaar.