Stukadoor Zoetermeer

Van Gelderen Schilders is met 46 jaar ervaring op het gebied van allerlei onderhoudswerkzaamheden, dé stukadoor in Zoetermeer en omgeving. Onze expertise bestaat uit schilderwerk en onderhoud aan en renovatie en verbouwing van woningen, bedrijfspanden en winkels. Daarnaast verzorgen wij het spuiten van o.a. meubels en keukens. Van Gelderen Schilders in Zoetermeer helpt u hoe dan ook graag verder met uw interieurproject.

Laat stucwerk aan de professional over

Onze opdrachtgevers voor stucwerk zijn zowel particulieren als bedrijven. Voor een aantal organisaties verzorgen wij al langere tijd projecten, die naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring en het leveren van uitstekend resultaat hebben wij met veel bedrijven een langdurige relatie opgebouwd. Zelfs klanten die wij al 10 jaar eerder hebben geholpen met stucwerk in Zoetermeer, komen na jaren weer graag bij ons terug. Van Gelderen Schilders heeft als stukadoor in Zoetermeer veel ervaring en vakkennis in huis. In een oriënterend gesprek luisteren wij naar uw specifieke wensen en bespreken wat daarbinnen de mogelijkheden zijn. Dit communiceren wij eerlijk met u, zodat u weet wat u kan verwachten. Op deze manier zal uw opdracht voor stucwerk ook volgens planning verlopen.

Ervaring met stucen van veel verschillende soorten klussen


Zoekt u een allround stukadoor in Zoetermeer en omgeving? Dan zit u goed bij Van Gelderen Schilders. Voor elke klus met betrekking tot stucwerk kunt u bij ons terecht. Als stukadoorsbedrijf hebben wij ervaring met de volgende specialisaties:

  • Pleisterwerk;
  • Airless spuitwerk;
  • Verzorgen van authentieke details, zoals lijsten en ornamenten;
  • Stucwerk voor buiten
  • Sierpleister
  • Spachtelputz

Stukadoor Zoetermeer: welk stucwerk is het meeste geschikt?


Wilt u een vrijblijvend advies van een ervaren stukadoor in Zoetermeer of een overzicht van de kosten in een offerte? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon, e-mail of middels het contactformulier op de website.

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd wat onze prijzen zijn? Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op.Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09.Voor het aanvragen van een offerte kan u ons offerte aanvraag formulier in vullen.

Neem nu vrijblijvend contact op met Van Gelderen Schilders, als u graag zaken doet met de beste stukadoor in Zoetermeer.

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd wat onze prijzen zijn? Ga dan naar onze offertepagina en vraag een vrijblijvende offerte op.Neem dan gerust contact Voor stucwerk in Zoetermeer.