Van Gelderen, het schildersbedrijf in Den Haag


Zoekt u een professioneel en deskundig schildersbedrijf in Den Haag? Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf bewijst graag dat kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak gaan onze enthousiaste medewerkers geen enkele uitdaging uit de wijk. U kunt ons ook inschakelen voor stuc- en schilderwerk van bedrijfspanden. Dus bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Den Haag? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Van periodiek onderhoud tot grootschalige renovatie en van strak kantoorpand tot sierlijk monument. Kiezen voor Van Gelderen betekent kiezen voor:

  • Altijd een fraai en duurzaam resultaat;
  • Kwaliteit tegen scherpe tarieven;
  • Ook het adres voor hoogwaardig spuitwerk als meubelspuiterij;
  • Altijd een strakke planning.

Wilt u meer weten over ons schildersbedrijf uit Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op. .Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09. Of wilt u direct een offerte aanvragen? Dit doet u met ons offerte aanvraag formulier.

Professioneel schildersbedrijf uit Den Haag voor o.a. al uw schilderwerk

Schilderwerk, het visitekaartje van iedere woning en bedrijfspand. Een gebouw is niet alleen mooi om te zien als deze goed in de verf zit, het straalt ook vertrouwen uit. Dit is zeker van belang als het gaat om een potentiële koper of huurder. Goed onderhoud begint, zoals u wellicht wel weet, bij het schilderwerk. Bij ons schildersbedrijf uit Den Haag beschouwen wij het schilderwerk letterlijk als de huid van uw pand, een huid die bescherming biedt tegen de elementen en dan dus ook in topconditie dient te zijn.

Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf is dan het adres voor al uw schilderwerk. Binnen en buiten, achterstallig of regulier. Ons schildersbedrijf uit Den Haag geeft uw pand graag de uitstraling die het verdient.

Van Gelderen Garantieplan: een garantie op perfect schilderwerk

Met de garantieplan van ons schildersbedrijf uit Den Haag weet u 100% zeker dat uw pand altijd perfect onderhouden zal worden. Wij nemen het schilderwerk van uw huis of bedrijfspand graag uit uw handen. Hiervoor hebben wij dan ook voor particulieren onze onderhoudsabonnementen. Na inspectie van de woning, van kelderraam tot dakkapel, komen wij met een voorstel op maat. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Met dit Van Gelderen Garantieplan wordt uw woning (minimaal) vijf jaar door onze professionals onderhouden. Tegen een aantrekkelijk tarief. En altijd exact op tijd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met onze schilder uit Den Haag.