STUCWERK

Goed stucwerk geeft ieder pand een persoonlijke uitstraling. Door ruwe wanden en plafonds van een fraaie afwerklaag te voorzien, is de ruimte ineens helemaal ‘af’. Dat geldt voor nieuwbouw, maar ook voor panden met een wat langere historie: stucwerk is een eyecatcher die het woongenot vergroot. Bovendien is stucwerk nuttig, want gestuukte muren bevorderen de isolatie, zijn brandvertragend en vochtwerend.

Zelf stucwerk aanbrengen, is maar voor weinig mensen weggelegd, want stucwerk stelt hoge eisen aan het vakmanschap en de materiaalkeuze. Welke methode leidt tot het mooiste resultaat? Welke producten kunnen het beste worden toegepast? Het zijn belangrijke vragen, want iedere muur en ieder plafond is uniek en vereist dus een unieke aanpak. Onze professionals beantwoorden deze vragen dagelijks, zodat u erop kunt vertrouwen dat het eindresultaat perfect aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in ‘lastige’ projecten, zoals ornamenten, lijsten, lichtkappen, consoles en pilaren. Dus als u graag een ‘strikt persoonlijk’ plafond wilt creëren, bent u bij ons aan het juiste adres!

Sierpleister
Sierpleisters, zoals het bekende ‘granol’, zijn volledig ingeburgerd en worden ook door ons vaak toegepast. Van ‘korrelig’ spachtelpleister tot sierpleisters met een draai- of schorseffect: bij ons profiteert u van hoogwaardige materialen in alle denkbare kleuren en structuren.

Spack-spuitwerk
Spuitpleister is een relatief nieuw product dat vooral veel wordt toegepast in de afbouw- en afwerkingsector. Onze medewerkers hebben veel ervaring met dit materiaal opgedaan en brengen diverse soorten spack aan. In normale of harde kwaliteit. En in alle mogelijke kleuren. U mag rekenen op hoogwaardige materialen en een team van absolute vakmensen, die uitstekend op elkaar zijn ingespeeld. Een team, kortom, dat alles op alles zet, om uw project snel en correct op te leveren.

Meer weten over onze stucwerken? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Geïnteresseerd in een volledig op maat gemaakt ornamentenplafond? Neem direct contact op (079-3619609) met onze enthousiaste medewerkers of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!