TESTIMONIALS

René en Brigitte van Luxemburg
Rene en Brigitte van Luxemburg

Wij hebben de uitvoering van de schilder werkzaamheden als positief ervaren.
In de offertefase werden de werkzaamheden grondig opgenomen, en konden wij een referent benaderen. Van die mogelijkheid hebben wij gebruik gemaakt.

De offerte was helder, specifiek en volledig. De referent was zeer positief.

De planning van de uitvoering van werkzaamheden vereist afstemming. Dit verliep goed in de zin dat onze voorkeuren werden gehonoreerd, en de werkzaamheden aanvingen op de aangegeven datum.

De uitvoering kan ik omschrijven als gedegen en grondig - hetgeen ook werd benoemd door de referent. In vergelijking met mijn ervaring met andere schilderbedrijven steekt Van Gelderen positief af ten aanzien van:
- Grondigheid voorbereidende werkzaamheden;
- Bij verassingen als geconstateerde houtrot of losse regenpijpen is er voldoende tijd voor herstelwerkzaamheden die prima worden uitgevoerd. Wij zijn niet voor de keuze gesteld om genoegen te nemen met halve oplossingen omdat de planning te krap was.
- Het uitgevoerde schilderwerk wordt nagelopen zodat voorkomen wordt dat er delen worden vergeten;
- Werkzaamheden worden netjes en volledig uitgevoerd: Tijdens de werkzaamheden is er geen troep, aan het eind van de dag wordt alles opgeruimd, en je wordt ontzorgd: losgenomen beslag en raamuitzetters worden keurig teruggeplaatst - wij hebben het wel eens anders meegemaakt;
- Er wordt gebruik gemaakt van goed gereedschap: Zo worden kozijnopeningen voor het aflakken met gecomprimeerde lucht schoongespoten zodat de functie niet wordt aangetast - worden de verschillende ondergronden met de correcte primers behandeld, en wordt er gedegen afgeplakt met goed afplak materiaal;
- Bij regen wordt er niet doorgeschilderd (waardoor de kwaliteit van het werk wordt aangetast) maar wordt pas verder gewerkt bij droog weer;

Omdat je - in ons geval - toch twee weken in elkaars nabijheid verkeert is de manier van met elkaar omgaan en de houding van de schilder eveneens van belang. Men was niet vrijpostig en stelde zich correct op.

Graag wil ik als referent optreden mocht u toelichting wensen.

“Wat moeten we met de ruim 40 jaar oude Behrkast uit de boedel van mijn ouders”, zo vroegen wij ons af. Hij was toch wel gehavend in de loop der tijd. Met het grofvuil meegeven vonden we toch wel zonde van de eens zo dure kast en zelf schilderen maakt hem er ook niet mooier op.
Op internet gezocht naar meubelspuiterijen en daar vonden we Van Gelderen.
Wat ons aansprak, naast de getoonde referenties, was de haal- en brengservice. We vroegen een offerte aan en kregen die spoedig toegestuurd.
We schrokken in eerste instantie wel van de prijs, maar toen we lazen hoeveel bewerkingen de kast zou ondergaan, waren we om. We stripten de kast zelf zoveel mogelijk en brachten hem in onderdelen naar de spuiterij in Moerkapelle. De heer van Gelderen leidde ons rond in de werkplaats met de spuitcabine, de mengautomaat en schuurtafels etc. Hij vertelde van de reeks milieu-eisen waaraan deze werkplaats moest voldoen en legde ons vervolgens uit wat er precies ging gebeuren. Wat straalt deze man een liefde uit voor zijn vak.
 
Na ongeveer 2 weken kregen wij een telefoontje dat het werk klaar was en dat de ze de kast terug kwamen brengen. Hij was zorgvuldig ingepakt in folie en......hij was ALS NIEUW, werkelijk alsof hij zo uit de winkel kwam!! Fantastisch. Geen smetje meer te bekennen. Door het vakmanschap van Van Gelderen begint de kast nu aan een tweede leven bij ons thuis. De foto van een deurtje vóór en na het werk spreekt boekdelen.
 
Familie W, Den Haag

Fam. W te Den Haag

Hiermee willen wij kenbaar maken dat we heel tevreden zijn over het schilder- en timmerwerk dat door Van Gelderen Schilders- en Onderhoudsbedrijf in de afgelopen periode aan ons huis is verricht.


We hebben kennisgemaakt met in alfabetische volgorde Ed, Johan, John, Manfred, Mark, Moon en Patrick. Allen keurige, vriendelijke en zeer vakbekwame vaklieden.
De sfeer was goed en er is prima werk verricht.
Tijdens de werkzaamheden kregen we al complimenten van buurtgenoten dat ons huis zo mooi werd opgeknapt.
Aan familie, vrienden, kennissen en buurtgenoten, eigenlijk aan wie het maar wil horen vertellen wij dat wij zeer tevreden zijn over het werk van Van Gelderen Schilders- en Onderhoudsbedrijf.


Bob en Els Muijderman/november 2014


Bob en Els Muijderman

Ons appartementencomplex was dringend aan een opknapbeurt toe, zowel het schilderwerk buiten als binnen ( het gehele trappenhuis ) en zochten daarvoor een goed schilders bedrijf.
Een paar appartementen verderop was de firma van Gelderen bezig en heb deze uitgenodigd  voor een gesprek, tevens offerte aanvraag voor onze V.V.E. wat Patrick verzorgde ( deze was voor iedereen duidelijk ).


In september zijn ze begonnen met de werkzaamheden en hebben dit zeer professioneel, keurig en strak uitgevoerd. Ook het advies van herstel werkzaamheden cq. vernieuwen van verrot hout is goed uitgevoerd en aan het einde van de dag werd alles netjes en schoon achter gelaten.
Daar de communicatie tussen Patrick, Mark en mij goed verlopen is en heel prettig was, zijn wij ook niet voor verrassingen komen te staan en waren de V.V.E. leden zeer tevreden over het resultaat, met speciale dank aan Mark.


Kortom het schilders bedrijf van Gelderen heeft goed en mooi vakwerk afgeleverd en kunnen wij iedereen aanraden echt een topper !!


Bedankt voor alles.


Ron Honkoop - namens VvE Parkzicht 5 te Zoetermeer

Na een duidelijke  offerte tegen een zeer schappelijke prijs hebben Michel en John onze voor- en achterpui onder handen genomen. Nou, dat was wel nodig ook.  Het schilderwerk wat we zelf ooit hadden geschilderd was er flink van afgebladderd. Na een dag schuren zag het er al een stuk beter uit. Het eerste bewijs dat je goed schuurwerk beter aan de professional kan overlaten. Toen het houtwerk eenmaal was afgeschilderd in een prachtige kleur herkende ik het huis bijna niet meer. Wat een verschil kan een goede schilder maken zeg. Wat ik ook erg fijn vond was het meedenken wat beide mannen deden, en de nette manier van werken.

Als de bovenverdieping geschilderd moet worden mogen deze heren wat mij betreft terug komen.


Jose van der Hoek

"We hebben lang geaarzeld of we onze vijftien jaar oude, door drie kinderen uitgewoonde Hülsta-kast zouden vervangen of op laten knappen. We zijn blij dat we voor het laatste gekozen hebben: de kast is door Van Gelderen gedemonteerd, grondig geschuurd, vlekkeloos gespoten en vakkundig geplaatst. Hij prijkt nu weer als nieuw in de kamer. We zijn erg gelukkig met het eindresultaat."
Kees de Munck

"De garageoprit van ons appartementencomplex aan de Oostlaan te Pijnacker is door u naar alle tevredenheid, vakbekwaam en met grote zorgvuldigheid verricht. Wij zijn ook te spreken over de kwaliteit- / prijsverhouding van het werk.Bij volgend onderhoud zullen wij zeker aan uw bedrijf de gelegenheid geven een offerte uit te brengen."
A.C. Panman (secretaris VVE Emmahof)

"Op aanraden van de buren contact gezocht met Van Gelderen. We zijn toen op deskundige wijze geadviseerd (Van Gelderen kan nl. alle vormen van wand/plafondafwerking) en zijn daardoor blijven 'hangen'. Het werd geen spuitwerk op de muren maar glasvezelbehang en muurverf. Uitvoering verliep plezierig. Keurig gewerkt zonder rommel achter te laten, uitstekende communicatie rond details en komende werkzaamheden, en kritisch op het eigen werk. Verliep prima dus. Plafond met spuitwerk netjes bijgewerkt en gewit, schilderwerk keurig; geen klachten dus. En bovenal: men hield zich aan afspraken. Ons beviel het ook erg dat we werden 'ontzorgd' op allerlei manieren. Tips en stoomapparatuur voor het afstomen, karretje voor het verrijden van de piano te leen, schroeven en afdekplaatjes (met tips voor bijbleken) werden op- en afgezet, kortom hier spreken tevreden klanten!!"
Francis/Jan Smallegange, Zoetermeer

"Van Gelderen Schilderwerk is een absolute aanrader. Vriendelijke mensen die top werk leveren en de boel elke dag weer netjes achter laten. Ik heb al meerdere mensen die een schilder- of kluswerk hadden liggen doorverwezen naar Van Gelderen Schilders en zal ook zeker in de toekomst weer een beroep doen op hun vakkundige werk. Bedankt!!"
Kim van Boven, Zoetermeer

"De buitenzijde van ons huis moest al een tijdje geschilderd worden. Ga je het zelf doen, ga je het laten doen? Aan welke schilder besteed je de klus uit? Totdat vorig jaar een buurman zijn huis liet schilderen door 'van Gelderen', toen wisten wij het antwoord. Eind juni kwam van Gelderen en werd ons huis voor en achter in de steigers gezet. Het houtwerk werd grondig gereinigd, geschuurd, gerepareerd, gegrond en afgelakt. Zelfs oude verfresten werden van de deurschilden verwijderd. De werkzaamheden zijn voorspoedig en volgens plan verlopen en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Kortom een vakschilder."
Rene en Marianne Vermeulen

"Al heel lang hikten we aan tegen een opknapbeurt van de begane grond van ons huis. Via kennissen kwamen we terecht bij de firma Van Gelderen. Samen met Ronald van Gelderen bespraken we onze wensen en hij gaf ons deskundig advies o.a. over de kleuren. Na 20 jaar konden het plafond en de muren wel een sausje gebruiken. Maar als je ergens begint blijf je doorgaan: de holle opdekdeuren werden vervangen door prachtige houten deuren en deurposten; het plafond werd glad gestuct en hoe! Werkelijk prachtig! In de keuken kwam een verlaagd plafond met inbouwspotjes. De mensen van Van Gelderen waren allemaal heel aardig en ze werkten heel netjes en snel, echt professionals. Wij konden met een gerust hart gewoon naar kantoor en 's avonds bewonderden we wat er die dag gedaan was. De planning liep vlekkeloos zodat aansluitend onze nieuwe keuken geplaatst kon worden en de parketman aan de slag kon. Nadat alles klaar was kwamen ze nog een keer terug om de laatste dingetjes na te lopen en af te werken."
Frank & Margreet Twiss

"Ik ben zeer tevreden zoals mijn flat nu van binnen geschilderd is. Op het moment dat ik het houtwerk wilde laten schilderen, had het een bruine vernislaag en de meeste deuren zagen er grijs uit. Na het deskundige schilderwerk van deze vaklieden, lijkt het alsof ik een nieuwe woning heb betrokken (zonder te verhuizen). De manier waarop vantevoren alles wordt afgeplakt maakte al indruk. Zeker was het een prettig thuiskomen, nadat ik vanaf mijn werk, dik twee uur in de auto had gezeten en mijn nieuwe woonkamer betrok. Ook erg fijn dat na het opleveren van de slaapkamer, de kasten op hun goede plek zijn teruggeplaatst. Dank jullie wel!"
Edward van Toor

"Na het lezen van de verschillende testimomials rest mij alleen om maar volmondig aan te sluiten bij alle positieve feedback die gegeven wordt op het geleverde werk door Van Gelder. In een woord VAKWERK! Wij danken in het bijzonder Michel die naast zijn werkelijk prachtige schilder en behangwerk, ook nog is dagelijks er voor heeft zorgedragen dat bij thuiskomst alles weer netjes was opgeruimd. Ik kan en zal Van Gelderen van harte aanbevelen en voor Michel; bedankt voor de zorg en aandacht die je aan dit stukje mooie vakwerk heb besteed, chapeau!"
Frank & Susan Zoetermeer

"Ik heb de mensen van de firma Van Gelderen in eerste instantie ontmoet via het werk waar het pand van ons bedrijf – CNV Publieke Zaak - zowel binnen als buiten grondig is geverfd. Ik heb de schilders leren kennen als vaklui die heel precies en nauwkeurig werken. Toen bij ons thuis ook wat schilderklussen lagen te wachten, hebben wij niet getwijfeld om schildersbedrijf Van Gelderen te vragen dit te doen. De schilders werken netjes, hard en leveren vakwerk af. Je kunt zelf gerust naar je eigen werk gaan om 's avonds dan te zien dat er heel hard gebuffeld is. De trap bij ons thuis en al het ander houtwerk ziet er weer prachtig uit. Wij bevelen de firma dan ook van harte bij iedereen aan."
Jan Spijk

"Goedendag, ons huis is aan de bovenzijde door u geschilderd, 4 dakkapellen, een monumentale voorzijde en daklijsten. Beslist geen standaard klusje. Het was al een hele toer om de steiger goed geplaatst te krijgen. We zijn enorm te spreken over het eindresultaat, geweldig! Kortom: Vakmanschap! Verder een goede persoonlijke benadering: beleeft en klantgericht. Hierdoor verliep samenwerking heel soepel. Hartelijk bedankt!"
Familie van der Spek

"U vroeg ons om een recensie te schrijven en daar sta ik altijd wel voor open, vooral als het positief verlopen is. Half april kochten wij vanuit Hoofddorp ons huis in Zoetermeer en kwamen via via met u in contact om alles te schilderen en een kamertje voor de wasmachine te bouwen. 1 Juli was de definitieve datum eindelijk daar en konden we de week erna beginnen. Alhoewel de start iets langzamer verliep dan gepland was dat verder geen probleem, want de timmer man was snel en grondig, vriendelijk en werkte erg netjes.Daarna zouden de schilders komen, die vervolgens vliegensvlug te werk gingen en er gauw ons eigen kleurtje van maakten waardoor wij ons beter en beter thuis gingen voelen, ondanks verbouwingsperikelen. De verbouwingsperikelen heb ik op papier met ze doorgenomen, ook bleek later dat de kleur niet helemaal naar onze smaak was dus kon deze makkelijk een tintje lichter aangepast worden, wat ook geen probleem leek te zijn. Inclusief het afmaken van de laatste klusjes en opruimen op zaterdag door een van de heren schilders. Al met al zijn we behoorlijk tevreden met het resultaat, een knap stukje werk! Dank jullie wel."
Fam. Verhaegh

"Van Gelderen is al zo'n 16 jaar onze huisschilder. Prettige vakmensen die doen wat ze beloven, ook de onderaannemers die van Gelderen meebrengt zijn klasse. Ons huis uit de jaren dertig wordt door van Gelderen prachtige hersteld en onderhouden. Wij genieten elke keer weer extra van ons huis als er een klus geklaard is."
Hans Jense en Marjes Ellingherb

"Harstikke bedankt voor het geweldige schilderwerk. We zijn superblij, hoe mooi het geworden is. Verbaasd staan wij dat er nog bedrijven zijn zoals jullie met hart voor het werk, dus geen afraffelen. De heer van Gelderen stond zelfs om kwart over 6 's morgens voor de deur omdat het werk er dan strakker uit zal komen te zien, verf vloeit mooier uit, voordat de zon erop schijnt! Kortom goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer betrouw bedrijf. Zeer zeker aan te raden. Volgende keer absoluut weer bij van Gelderen. Nogmaals harstikke bedankt."
Hans en Ellen

"N.a.v. een lekkage op de G. Deynootweg, is schildersbedrijf Van Gelderen ingeschakeld. Van Gelderen heeft een paar jaar daarvoor ook herstelwerkzaamheden verricht. Dit betreft schuine balkons waardoor regelmatig waterschade ontstaat. Van Gelderen en zijn medewerkers zijn vakkundig aan de slag gegaan en wederom een fantastisch resultaat en het ziet er weer super uit! Nu hopen dat de lekkages wegblijven!"

"In maart 2011 hebben de schilders en stucadoors van Van Gelderen mijn woonkamer en keuken een prachtig nieuwe en lichte aanblik gegeven. Na 15 jaar in mijn huis was het plafond toch echt niet zo wit meer en ook de muren waren verkleurd, er zaten hier en daar dichtgestopte gaatjes in enzovoorts. Het houtwerk was beschadigd, kortom:tijd voor een opknapbeurt door de vakman. Het resultaat is zo mooi, licht en strak dat ik gelijk zin heb om de rest van het huis ook aan te pakken! Zo'n opknapbeurt levert natuurlijk wel wat ongemak op (afgeplakte vloeren, uitgeruimde kasten), maar de mannen hebben ontzettend hun best gedaan om het toch leefbaar te houden. Aan het einde van elke werkdag werd er zo veel mogelijk opgeruimd en schoongemaakt en aan het einde van de klus werd er zorgvuldig stofgezogen in alle hoekjes. De dag werd op de afgesproken tijd begonnen en steeds kreeg ik een overzicht wat er die dag zou gaan gebeuren. De schatting was anderhalve week, maar twee dagen voordat ik het verwacht had, was alles al klaar. Strak schilderwerk, prachtige spachtelputz. Complimenten! Leest u dit: twijfel niet, want u krijgt geen spijt als u uw klus uitbesteedt aan Van Gelderen."
Esther uit Zoetermeer

"Dit voorjaar heeft jullie bedrijf bij mij gewit en behangen de huiskamer keuken gang en trapgang naar 1e etage. Ik ben zeer tevreden alles is geheel volgens afspraak nagekomen keurig werk geleverd en zeer precies, we zijn ook blij met het advies glasvezelbehang te nemen gezien een paar scheuren in de muren in de woonkamer. De voorman was een pietje precies in de goede zin des woords, de schilders/ behangers waren erg aardig en prettig in de omgang, zelfs mijn dochter werd op patat en kroket getrakteerd. Kortom een zeer positieve ervaring, het geleverde werk is werkelijk keurig en tot onze volle tevredenheid. Helaas was de spaarpot leeg want we willen nog meer laten doen in onze woning. Bij verdere klussen zal ik zeker gezien de ervaring jullie als eerste contacten, op de planning staan nog, tweede trapgat behangen, keukendeuren laten spuiten en mogelijk zolder etage laten witten. MIsschien had het goedkoper gekund bij een ander maar beter denk ik niet!"
Stefan Rijpstra

"Een bedrijf bij wie je schilderwerk in goede handen is. Er wordt kwaliteit geleverd en goed geadviseerd. In mijn organisatie komt Van Gelderen zo regelmatig over de vloer dat ze bijna één van ons zijn. In overleg is veel mogelijk en als Van Gelderen bepaalde werkzaamheden zellf niet kan uitvoeren dan word je verder verwezen. Kortom, een bedrijf dat ik van harte aanbeveel!"
Joyce Kuis, Stg. Hivos

"Wij zijn nog steeds blij met ons gerenoveerde huis en kijken met plezier terug aan de weken waarin jullie eraan gewerkt hebben. Het is erg mooi geworden, perfect geschilderd en behangen en het zijn erg strakke plafonds. Voor ons was het belangrijkste de prettige samenwerking en vooral het opgeruimde huis dat jullie na het werk achterlieten, alles was schoongemaakt en zelfs nadat de stukadoors in huis hadden gewerkt was het opgeruimd. Ook de continuïteit van de werkzaamheden was heel belangrijk, er zijn in die periode geen verloren uren geweest."
Emmy Remmerswaal-Duijsings

"Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk. Alle fases van het project werden met zorg uitgevoerd. Eerste bezoek ter plaatse leverde een gedetailleerde offerte. Kwaliteit van het geleverde werk (plafond witten, muren behangen en schilderen) was uitstekend. Personeel was zeer begripvol met betrekking tot de (onvermijdelijke) overlast gedurende een week in een bewoond huis. Aan het einde van elke werkdag werd er geveegd, opgeruimd en zelfs een zitje gecreëerd voor ons."
Hans Jongma/ Hanny Kos

"Ik ben al jaren klant bij van Gelderen en ben uiterst tevreden over het geleverd werk. Soms belt er iemand bij mij aan om te vragen wie mijn schilder is want mijn huis ziet er zo prachtig uit. Dat zegt toch wel wat!! Het zijn bijzonder aardige mensen en ze ruimen alles keurig weer op. Ik kan ze warm aanbevelen en ik hoop nog heel lang klant bij ze te blijven. Hun werk is echt top!"
mevr. Gevaerts