TESTIMONIALS

Na enig zoeken op internet kwam ik in contact met de heer Van Gelderen. Dit contact verliep zeer goed en voelde erg goed aan. Op basis van een globale indruk van de werkzaamheden kregen we al een goede indruk van wat we konden verwachten. De afspraken werden gemaakt en de uitvoering verliep uitstekend. Er werd veel zorg besteed aan de netheid tijdens de uitvoering. Wij zijn zeer blij met het resultaat. Wij raden dan ook de firma Van Gelderen van harte aan.
Fam. Van der Knaap, Berkel en Rodenrijs

Van Gelderen is een klein schildersbedrijf waarvan de eigenaar bijna vijf decennia ervaring heeft. Hij heeft een flink eergevoel en werkt alleen met de beste materialen en volgens de geldende veiligheidsvoorschriften.

Capriolen op ladders op hoogte zul je hem niet zien maken, hij zal een steiger of -indien nodig- een hoogwerker inzetten. Het is niet goedkoop, maar ik heb liever geen traumahelikopter in de straat voor iemand die van mijn dak afgevallen is. Snel een nieuw laagje verf zit er niet in, die zal immers ook weer snel loslaten en dan moet het allemaal opnieuw gedaan worden. Schuren, vullen met het juiste vulmiddel, primen en vervolgens aflakken met kwaliteitsverf.

De dakkapel met hout op het Zuiden had een aantal zeer slechte plekken. Barsten in de verf door temperatuur verschillen – vocht erbij en het hout zal gaan rotten. De rot is er goed uit gehaald en met epoxy gevuld, vervolgens netjes bijgewerkt zodat de overgangen nauwelijks te zien zijn.

Het ziet er bij mij weer top uit en ik denk dat ik er nog jaren profijt van heb. De aanwezige houtrot is grondig aangepakt en alles glimt. Ben je op zoek naar een goede verfbeurt waar je huis nog jaren meer verder kan, dan zou ik zeker aanraden om het door Van Gelderen te laten doen.


Roland van Uffelen

In de tweede helft van juli 2020 hebben wij, door de firma van Gelderen, de buitenzijde van onze woning laten schilderen. Ronald van Gelderen werd ons aanbevolen door één van onze kinderen om dat zij zagen dat hij meer dan prima werk afleverde bij hun naaste buren. De offerte die wij desgevraagd ontvingen was duidelijk. De werkzaamheden en de werkwijze waren goed beschreven. Het contact met Ronald hebben wij als plezierig ervaren.

Heel tevreden waren wij dat Ronald, tijdens een regenachtige dag, onze salontafel heeft meegenomen naar zijn spuiterij. De salontafel kwam, na blank schuren en opnieuw spuiten inkleur, weer als nieuw terug. De tijdens de werkzaamheden ontdekte gebreken werden besproken en keurig voor een allerzins redelijke meerprijs gerepareerd.

Kort en goed bij nieuw schilderwerk weten wij hem te vinden en we zullen hem zeker bij anderen ook aanbevelen. Hij beloofd kwaliteit, hij levert kwaliteit.


Fred en Thea te Zoetermeer

Ronald heeft onlangs al het schilderwerk bij ons buiten gedaan. Hij kwam snel langs om de situatie te beoordelen en er lag snel een duidelijke offerte. Over het werk zelf zijn we erg tevreden. Alles is grondig opgeschuurd, plekjes zijn geplamuurd en het zit weer strak in de lak. Ook zijn we tevreden over het reparatiewerk. Hij heeft een deel van een rot kozijn vervangen en een rot stuk van de schuurdeur. Daar zie je nu niets meer van. Ronald werkt gronding en neemt er de tijd voor om het goed te doen. Hij is zorgvuldig en heeft aandacht voor detail.


Familie H. uit Zoetermeer

Goed en gedegen werk geleverd!

Wij kennen het schilders- en afbouwbedrijf Van Gelderen al vele jaren. Ook nu is de klus weer met groot vakmanschap en enthousiasme afgeleverd. Door het vernieuwen van een CV leiding in de hal van onze woning was er schade ontstaan aan het stucwerk. Ook de hal had een opfrisbeurt nodig. Verder waren een aantal Velux kantelramen aan een grondige onderhoudsbeurt toe.

Zoals altijd kwam Ronald van Gelderen zelf langs om de situatie te bekijken en op basis daarvan ontvingen we een gedegen offerte. Maar het komt uiteindelijk op het werk zelf aan. Nadat vloeren, kozijnen en niet te verwijderen meubilair goed waren ingepakt begon het herstel van het stucwerk en werden alle noodzakelijke voorbereidingen gedaan om de hal en de wc weer keurig netjes te krijgen. Ook aan de Velux kantelramen is zorgvuldig gewerkt. Schoonmaken, schuren, gronden en uiteindelijk aflakken.

Onze ervaring met Van Gelderen is dat zij alle tijd nemen om gedegen en goed werk te leveren. Er wordt zorgvuldig en ook schoon gewerkt. Men is op tijd en vertelt wat er gaat gebeuren en wanneer een volgende fase van het werk in gang gezet wordt. Je weet dus als klant altijd waar je aan toe bent. En dat geeft ons als klant vertrouwen!


Familie Lohman-Groenevelt uit Zoetermeer

"Voor ons bedrijf zochten wij een schilder welke snel en vakkundig kon handelen. Omdat wij in een vrij kort tijdsbestek een presentatieruimte moesten restylen is het prettig als je een bedrijf vindt welke snel tot actie kon overgaan. En dat is Ronald van Gelderen meer dan gelukt!

Binnen 2 weken na het invullen van het contactformulier hadden we een scherpe en duidelijke offerte liggen en is inmiddels een witte saaie wand in een mooie zwart/antraciet kleur gespoten en is de ruimte klaar voor verdere inrichting.

Het totaalpakket van een gezellige schilder met heldere afspraken die er wel is maar verder zijn gang gaat en daarnaast nog eens in no-time vakwerk levert maakt dat alles voor ons klopte. In 1 woord perfect! Hierdoor zal ik zowel zakelijk als privé Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf aanbevelen. Bedankt!"


Ruben van Wijk, Zoetermeer

"In voorjaar 2019 heeft Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf de buitenzijde van ons bedrijfspand van een nieuwe verflaag voorzien. De keuze viel op Van Gelderen na aanbeveling van enkele naburige pandeigenaren die hun goede ervaringen met ons deelden. Daarnaast vereiste het werk bijzonder vakmanschap, omdat de oude verflaag was aangetast. Het was ons al snel duidelijk dat de expertise van Van Gelderen nodig was om ons pand weer in goede staat te brengen. Daar kwam bij dat de geoffreerde prijs redelijk was. Bij de uitvoering is de schilder zorgvuldig te werk gegaan. Omliggende gebouwen en auto’s werden afgedekt om schade te voorkomen. Een deel van de straat werd veiligheidshalve afgezet. Over het schilderwerk zelf zijn wij zeer tevreden."
Fred van Drielen, Bleiswijk

"Ronald van Gelderen heeft ons prima geholpen en geadviseerd toen wij een ‘make over’ gingen doen van onze 1e verdieping. Hij zorgde niet alleen voor prachtig schilderwerk, maar was ook bereid onze meubels tijdelijk op te slaan. Voor ons een zorg minder. Bovendien zorgde hij voor de afvoer van een kast, bed en vloerbedekking naar het grof vuil. Daar hadden wij geen zorgen meer over. De kers op de taart was wat ons betreft het overspuiten van de verwarmingsradiatoren en deuren. Die zagen er weer als nieuw uit! Na het schilderwerk werden de meubels weer keurig teruggezet in ons huis. Wij kunnen de firma Van Gelderen echt bij iedereen aanbevelen. Er wordt precies en nauwkeurig gewerkt en de klant staat altijd voorop!"
Jan & Hilda Spijk, Den Haag

"In de maand juli heeft van Gelderen Schilderwerken bij ons werkzaamheden uitgevoerd. Het betrof het compleet schilderen van ons huis. De voorkant, achterkant en de uitbouw. Van begin tot het eind van het hele traject waren en zijn we dik tevreden. Vooraf een keurige duidelijke offerte. Gemaakte afspraken werden prima nagekomen. Ronald van Gelderen deed alles zelf. Hij werkt heel precies en neemt zijn tijd en gaat echt voor kwaliteit. Het gevolg is dat ons huis weer strak in de lak staat en we weer jaren vooruit kunnen."
Sieb Tuinstra, Zoetermeer

Van Gelderen heeft voor onze nieuwbouwwoning alle wanden voorzien van (glad) renovlies, Stucwerkzaamheden uitgevoerd, zolderkap gewit en alle schilder- en kitwerkzaamheden uitgevoerd.

Het resultaat is fenomenaal! Doordat Van Gelderen extra aandacht heeft besteed aan het schuurwerk, zijn de muren met glasvlies zo glad dat het niet te onderscheiden is van stucwerk. De wanden zijn naadloos (!) en we hebben geen problemen met strijklicht. Wij zijn blij het advies van Van Gelderen te hebben overgenomen met betrekking tot de afwerking van de zolderkap en nieuw geplaatste muur met nis. Er zijn hechting testjes uitgevoerd om de juiste afwerkingsmethode te bepalen.

Door hun jarenlange ervaring met zowel grote als kleine projecten kunnen zij bijzonder snel schakelen en advies geven daar waar gewenst. Eventuele bijzonderheden in het werk worden tijdig bespreekbaar gemaakt en vakkundig opgelost. Middels een kritische blik op hun eigen werk kunnen zij een hoge kwaliteit werk afleveren, voor (inderdaad!) een betaalbare prijs.

Wij zijn (erg) kritisch als het gaat om afwerking en Van Gelderen heeft daarin onze wensen boven verwachting beantwoord. Kortom: Vakmensen met liefde voor hun werk!


Fam Splinter, Berkel en Rodenrijs

Wij hadden een probleem met een aantal frontjes en deuren van onze Ikea keuken. Ze waren ingewaterd en afgebladderd op diverse plaatsen. Vervanging was bij Ikea niet meer mogelijk en om deze reden de hele keuken te vervangen vonden wij geen optie. De firma van Gelderen kwam op ons pad. Na een prettige kennismaking met de heer van Gelderen hebben wij dit werk bij hem uitbesteed. Het resultaat was werkelijk verbluffend. Niet van nieuw te onderscheiden en slechts een te verwaarlozen kleurverschil. Heb je eenzelfde probleem laat van Gelderen het oplossen. Het is niet het goedkoopste adres maar je krijgt er wel wat voor terug.
Hans van Reenen

Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf (van Gelderen) is een bedrijf dat we al meer dan 25 jaar kennen. Dat niet zomaar een schildersbedrijf is, maar een totaalconcept. En dat te allen tijde borg staat voor topkwaliteit. Waarbij we steeds hebben kunnen rekenen op persoonlijke betrokkenheid, gevoel voor wat de klant wil, serieus en deskundig advies, oplossingsgerichtheid en gemotiveerd personeel.

We kochten in 1992 een huis in het Statenkwartier uit 1912 met veel originele details, maar niet in goede staat. Dus bijna alles moest aangepakt worden. Van Gelderen organiseerde destijds de renovatie van ons huis in coördinatie met verschillende onderaannemers en speelde een cruciale rol bij het herstellen van veel oorspronkelijke details, bijvoorbeeld van de fraaie deuren die een paar decennia eerder waren bedekt met gladde panelen. Het huis werd met veel aandacht voor detail en met gebruik van uitstekende kwaliteitsmaterialen op zo'n manier gerenoveerd dat het al zijn charme terugkreeg.

Sindsdien heeft van Gelderen steeds het onderhoud en het schilderwerk aan ons huis verzorgd. Deze zomer schilderde van Gelderen ons huis opnieuw aan de buiten- en binnenkant. Wij kregen zoals altijd prima advies, keuze uit verschillende opties, de communicatie was altijd helder en het werk werd op de afgesproken datum opgeleverd. Wederom konden we rekenen op een professionele aanpak met een schitterend resultaat als gevolg!

Ons huis ziet er weer prachtig uit en het is duidelijk dat het schilderwerk opnieuw van zeer goede kwaliteit is. Geen wonder dan ook dat buren, vrienden en familie ons complimenten maken en om informatie vragen over het bedrijf dat ons huis zo mooi geschilderd heeft.

Al met al is van Gelderen een uitstekend en echt vakkundig schildersbedrijf dat wij iedereen zonder enige aarzeling en van harte kunnen aanbevelen!


Maria Estela Laguna Quiroga

Op 25 & 26 juli 2018 zijn onze huiskamer en entree-hal onder handen genomen door de gebroeders Ron en Marcel van Gelderen; zowel de muren als de plafonds. Het was die dagen tropisch warm, zodat het verstandig was de werktijden aan te passen. Er werd om 6:00 uur begonnen; vol goede moed. Alles werd 2x geschilderd in 2 dagen. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Alles ziet er nu weer spic & span uit.

De thermometer wees, in die dagen, méér dan 30°C aan; 't was om te puffen! Veel drinken was het devies. Water en frisdrank, alsmede fruit ging er gemakkelijk in.

Tijdens de pauzes was er altijd een gezelig gesprek in de tuin. ....even koffieleuten...leuk! Elke dag, na de werkzaamheden zag het er weer opgeruimd uit. 't Was een plezier om ze om je heen te hebben. Mannen, BEDANKT !


Marijke en Wim Schwencke

Na een zeer positieve ervaring met Van Gelderen schilders 4 jaar geleden, hebben we ook nu weer voor vakwerk gekozen. De trappen, het hekwerk op zolder en onze deurkozijnen en -posten zien er weer uit als nieuw! Op aanraden van Ronald zijn ook de bovenlichten van de deuren meegeverfd en netjes afgekit wat het geheel een heel fris aanzien geeft. Bij toekomstige (schilder)klussen in en om het huis komen we zeker terug bij Van Gelderen!
René en Brigitte van Luxemburg

Wij hebben de uitvoering van de schilder werkzaamheden als positief ervaren.
In de offertefase werden de werkzaamheden grondig opgenomen, en konden wij een referent benaderen. Van die mogelijkheid hebben wij gebruik gemaakt.

De offerte was helder, specifiek en volledig. De referent was zeer positief.

De planning van de uitvoering van werkzaamheden vereist afstemming. Dit verliep goed in de zin dat onze voorkeuren werden gehonoreerd, en de werkzaamheden aanvingen op de aangegeven datum.

De uitvoering kan ik omschrijven als gedegen en grondig - hetgeen ook werd benoemd door de referent. In vergelijking met mijn ervaring met andere schilderbedrijven steekt Van Gelderen positief af ten aanzien van:
- Grondigheid voorbereidende werkzaamheden;
- Bij verassingen als geconstateerde houtrot of losse regenpijpen is er voldoende tijd voor herstelwerkzaamheden die prima worden uitgevoerd. Wij zijn niet voor de keuze gesteld om genoegen te nemen met halve oplossingen omdat de planning te krap was.
- Het uitgevoerde schilderwerk wordt nagelopen zodat voorkomen wordt dat er delen worden vergeten;
- Werkzaamheden worden netjes en volledig uitgevoerd: Tijdens de werkzaamheden is er geen troep, aan het eind van de dag wordt alles opgeruimd, en je wordt ontzorgd: losgenomen beslag en raamuitzetters worden keurig teruggeplaatst - wij hebben het wel eens anders meegemaakt;
- Er wordt gebruik gemaakt van goed gereedschap: Zo worden kozijnopeningen voor het aflakken met gecomprimeerde lucht schoongespoten zodat de functie niet wordt aangetast - worden de verschillende ondergronden met de correcte primers behandeld, en wordt er gedegen afgeplakt met goed afplak materiaal;
- Bij regen wordt er niet doorgeschilderd (waardoor de kwaliteit van het werk wordt aangetast) maar wordt pas verder gewerkt bij droog weer;

Omdat je - in ons geval - toch twee weken in elkaars nabijheid verkeert is de manier van met elkaar omgaan en de houding van de schilder eveneens van belang. Men was niet vrijpostig en stelde zich correct op.

Graag wil ik als referent optreden mocht u toelichting wensen.
E. Hoorn, Bergkristal 7 te Zoetermeer

Wat moeten we met de ruim 40 jaar oude Behrkast uit de boedel van mijn ouders”, zo vroegen wij ons af. Hij was toch wel gehavend in de loop der tijd. Met het grofvuil meegeven vonden we toch wel zonde van de eens zo dure kast en zelf schilderen maakt hem er ook niet mooier op.

Op internet gezocht naar meubelspuiterijen en daar vonden we Van Gelderen.

Wat ons aansprak, naast de getoonde referenties, was de haal- en brengservice. We vroegen een offerte aan en kregen die spoedig toegestuurd.

We schrokken in eerste instantie wel van de prijs, maar toen we lazen hoeveel bewerkingen de kast zou ondergaan, waren we om. We stripten de kast zelf zoveel mogelijk en brachten hem in onderdelen naar de spuiterij in Moerkapelle. De heer van Gelderen leidde ons rond in de werkplaats met de spuitcabine, de mengautomaat en schuurtafels etc. Hij vertelde van de reeks milieu-eisen waaraan deze werkplaats moest voldoen en legde ons vervolgens uit wat er precies ging gebeuren. Wat straalt deze man een liefde uit voor zijn vak.

Na ongeveer 2 weken kregen wij een telefoontje dat het werk klaar was en dat de ze de kast terug kwamen brengen. Hij was zorgvuldig ingepakt in folie en......hij was ALS NIEUW, werkelijk alsof hij zo uit de winkel kwam!! Fantastisch. Geen smetje meer te bekennen. Door het vakmanschap van Van Gelderen begint de kast nu aan een tweede leven bij ons thuis. De foto van een deurtje vóór en na het werk spreekt boekdelen.


Fam. W te Den Haag

Hiermee willen wij kenbaar maken dat we heel tevreden zijn over het schilder- en timmerwerk dat door Van Gelderen Schilders- en Onderhoudsbedrijf in de afgelopen periode aan ons huis is verricht.


We hebben kennisgemaakt met in alfabetische volgorde Ed, Johan, John, Manfred, Mark, Moon en Patrick. Allen keurige, vriendelijke en zeer vakbekwame vaklieden.
De sfeer was goed en er is prima werk verricht.
Tijdens de werkzaamheden kregen we al complimenten van buurtgenoten dat ons huis zo mooi werd opgeknapt.
Aan familie, vrienden, kennissen en buurtgenoten, eigenlijk aan wie het maar wil horen vertellen wij dat wij zeer tevreden zijn over het werk van Van Gelderen Schilders- en Onderhoudsbedrijf.


Bob en Els Muijderman/november 2014


Bob en Els Muijderman

Ons appartementencomplex was dringend aan een opknapbeurt toe, zowel het schilderwerk buiten als binnen ( het gehele trappenhuis ) en zochten daarvoor een goed schilders bedrijf.
Een paar appartementen verderop was de firma van Gelderen bezig en heb deze uitgenodigd  voor een gesprek, tevens offerte aanvraag voor onze V.V.E. wat Patrick verzorgde ( deze was voor iedereen duidelijk ).


In september zijn ze begonnen met de werkzaamheden en hebben dit zeer professioneel, keurig en strak uitgevoerd. Ook het advies van herstel werkzaamheden cq. vernieuwen van verrot hout is goed uitgevoerd en aan het einde van de dag werd alles netjes en schoon achter gelaten.
Daar de communicatie tussen Patrick, Mark en mij goed verlopen is en heel prettig was, zijn wij ook niet voor verrassingen komen te staan en waren de V.V.E. leden zeer tevreden over het resultaat, met speciale dank aan Mark.


Kortom het schilders bedrijf van Gelderen heeft goed en mooi vakwerk afgeleverd en kunnen wij iedereen aanraden echt een topper !!


Bedankt voor alles.


Ron Honkoop - namens VvE Parkzicht 5 te Zoetermeer

Na een duidelijke offerte tegen een zeer schappelijke prijs hebben Michel en John onze voor- en achterpui onder handen genomen. Nou, dat was wel nodig ook.

Het schilderwerk wat we zelf ooit hadden geschilderd was er flink van afgebladderd. Na een dag schuren zag het er al een stuk beter uit. Het eerste bewijs dat je goed schuurwerk beter aan de professional kan overlaten. Toen het houtwerk eenmaal was afgeschilderd in een prachtige kleur herkende ik het huis bijna niet meer. Wat een verschil kan een goede schilder maken zeg. Wat ik ook erg fijn vond was het meedenken wat beide mannen deden, en de nette manier van werken.

Als de bovenverdieping geschilderd moet worden mogen deze heren wat mij betreft terug komen.


Jose van der Hoek

"We hebben lang geaarzeld of we onze vijftien jaar oude, door drie kinderen uitgewoonde Hülsta-kast zouden vervangen of op laten knappen. We zijn blij dat we voor het laatste gekozen hebben: de kast is door Van Gelderen gedemonteerd, grondig geschuurd, vlekkeloos gespoten en vakkundig geplaatst. Hij prijkt nu weer als nieuw in de kamer. We zijn erg gelukkig met het eindresultaat."
Kees de Munck

"De garageoprit van ons appartementencomplex aan de Oostlaan te Pijnacker is door u naar alle tevredenheid, vakbekwaam en met grote zorgvuldigheid verricht. Wij zijn ook te spreken over de kwaliteit- / prijsverhouding van het werk.Bij volgend onderhoud zullen wij zeker aan uw bedrijf de gelegenheid geven een offerte uit te brengen."
A.C. Panman (secretaris VVE Emmahof)

"Op aanraden van de buren contact gezocht met Van Gelderen. We zijn toen op deskundige wijze geadviseerd (Van Gelderen kan nl. alle vormen van wand/plafondafwerking) en zijn daardoor blijven 'hangen'. Het werd geen spuitwerk op de muren maar glasvezelbehang en muurverf. Uitvoering verliep plezierig. Keurig gewerkt zonder rommel achter te laten, uitstekende communicatie rond details en komende werkzaamheden, en kritisch op het eigen werk. Verliep prima dus. Plafond met spuitwerk netjes bijgewerkt en gewit, schilderwerk keurig; geen klachten dus. En bovenal: men hield zich aan afspraken. Ons beviel het ook erg dat we werden 'ontzorgd' op allerlei manieren. Tips en stoomapparatuur voor het afstomen, karretje voor het verrijden van de piano te leen, schroeven en afdekplaatjes (met tips voor bijbleken) werden op- en afgezet, kortom hier spreken tevreden klanten!!"
Francis/Jan Smallegange, Zoetermeer

"Van Gelderen Schilderwerk is een absolute aanrader. Vriendelijke mensen die top werk leveren en de boel elke dag weer netjes achter laten. Ik heb al meerdere mensen die een schilder- of kluswerk hadden liggen doorverwezen naar Van Gelderen Schilders en zal ook zeker in de toekomst weer een beroep doen op hun vakkundige werk. Bedankt!!"
Kim van Boven, Zoetermeer

"De buitenzijde van ons huis moest al een tijdje geschilderd worden. Ga je het zelf doen, ga je het laten doen? Aan welke schilder besteed je de klus uit? Totdat vorig jaar een buurman zijn huis liet schilderen door 'van Gelderen', toen wisten wij het antwoord. Eind juni kwam van Gelderen en werd ons huis voor en achter in de steigers gezet. Het houtwerk werd grondig gereinigd, geschuurd, gerepareerd, gegrond en afgelakt. Zelfs oude verfresten werden van de deurschilden verwijderd. De werkzaamheden zijn voorspoedig en volgens plan verlopen en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Kortom een vakschilder."
Rene en Marianne Vermeulen

"Al heel lang hikten we aan tegen een opknapbeurt van de begane grond van ons huis. Via kennissen kwamen we terecht bij de firma Van Gelderen. Samen met Ronald van Gelderen bespraken we onze wensen en hij gaf ons deskundig advies o.a. over de kleuren. Na 20 jaar konden het plafond en de muren wel een sausje gebruiken. Maar als je ergens begint blijf je doorgaan: de holle opdekdeuren werden vervangen door prachtige houten deuren en deurposten; het plafond werd glad gestuct en hoe! Werkelijk prachtig! In de keuken kwam een verlaagd plafond met inbouwspotjes. De mensen van Van Gelderen waren allemaal heel aardig en ze werkten heel netjes en snel, echt professionals. Wij konden met een gerust hart gewoon naar kantoor en 's avonds bewonderden we wat er die dag gedaan was. De planning liep vlekkeloos zodat aansluitend onze nieuwe keuken geplaatst kon worden en de parketman aan de slag kon. Nadat alles klaar was kwamen ze nog een keer terug om de laatste dingetjes na te lopen en af te werken."
Frank & Margreet Twiss

"Ik ben zeer tevreden zoals mijn flat nu van binnen geschilderd is. Op het moment dat ik het houtwerk wilde laten schilderen, had het een bruine vernislaag en de meeste deuren zagen er grijs uit. Na het deskundige schilderwerk van deze vaklieden, lijkt het alsof ik een nieuwe woning heb betrokken (zonder te verhuizen). De manier waarop vantevoren alles wordt afgeplakt maakte al indruk. Zeker was het een prettig thuiskomen, nadat ik vanaf mijn werk, dik twee uur in de auto had gezeten en mijn nieuwe woonkamer betrok. Ook erg fijn dat na het opleveren van de slaapkamer, de kasten op hun goede plek zijn teruggeplaatst. Dank jullie wel!"
Edward van Toor

"Na het lezen van de verschillende testimomials rest mij alleen om maar volmondig aan te sluiten bij alle positieve feedback die gegeven wordt op het geleverde werk door Van Gelder. In een woord VAKWERK! Wij danken in het bijzonder Michel die naast zijn werkelijk prachtige schilder en behangwerk, ook nog is dagelijks er voor heeft zorgedragen dat bij thuiskomst alles weer netjes was opgeruimd. Ik kan en zal Van Gelderen van harte aanbevelen en voor Michel; bedankt voor de zorg en aandacht die je aan dit stukje mooie vakwerk heb besteed, chapeau!"
Frank & Susan Zoetermeer

"Ik heb de mensen van de firma Van Gelderen in eerste instantie ontmoet via het werk waar het pand van ons bedrijf – CNV Publieke Zaak - zowel binnen als buiten grondig is geverfd. Ik heb de schilders leren kennen als vaklui die heel precies en nauwkeurig werken. Toen bij ons thuis ook wat schilderklussen lagen te wachten, hebben wij niet getwijfeld om schildersbedrijf Van Gelderen te vragen dit te doen. De schilders werken netjes, hard en leveren vakwerk af. Je kunt zelf gerust naar je eigen werk gaan om 's avonds dan te zien dat er heel hard gebuffeld is. De trap bij ons thuis en al het ander houtwerk ziet er weer prachtig uit. Wij bevelen de firma dan ook van harte bij iedereen aan."
Jan Spijk

"Goedendag, ons huis is aan de bovenzijde door u geschilderd, 4 dakkapellen, een monumentale voorzijde en daklijsten. Beslist geen standaard klusje. Het was al een hele toer om de steiger goed geplaatst te krijgen. We zijn enorm te spreken over het eindresultaat, geweldig! Kortom: Vakmanschap! Verder een goede persoonlijke benadering: beleeft en klantgericht. Hierdoor verliep samenwerking heel soepel. Hartelijk bedankt!"
Familie van der Spek

"U vroeg ons om een recensie te schrijven en daar sta ik altijd wel voor open, vooral als het positief verlopen is. Half april kochten wij vanuit Hoofddorp ons huis in Zoetermeer en kwamen via via met u in contact om alles te schilderen en een kamertje voor de wasmachine te bouwen. 1 Juli was de definitieve datum eindelijk daar en konden we de week erna beginnen. Alhoewel de start iets langzamer verliep dan gepland was dat verder geen probleem, want de timmer man was snel en grondig, vriendelijk en werkte erg netjes.Daarna zouden de schilders komen, die vervolgens vliegensvlug te werk gingen en er gauw ons eigen kleurtje van maakten waardoor wij ons beter en beter thuis gingen voelen, ondanks verbouwingsperikelen. De verbouwingsperikelen heb ik op papier met ze doorgenomen, ook bleek later dat de kleur niet helemaal naar onze smaak was dus kon deze makkelijk een tintje lichter aangepast worden, wat ook geen probleem leek te zijn. Inclusief het afmaken van de laatste klusjes en opruimen op zaterdag door een van de heren schilders. Al met al zijn we behoorlijk tevreden met het resultaat, een knap stukje werk! Dank jullie wel."
Fam. Verhaegh

"Van Gelderen is al zo'n 16 jaar onze huisschilder. Prettige vakmensen die doen wat ze beloven, ook de onderaannemers die van Gelderen meebrengt zijn klasse. Ons huis uit de jaren dertig wordt door van Gelderen prachtige hersteld en onderhouden. Wij genieten elke keer weer extra van ons huis als er een klus geklaard is."
Hans Jense en Marjes Ellingherb

"Harstikke bedankt voor het geweldige schilderwerk. We zijn superblij, hoe mooi het geworden is. Verbaasd staan wij dat er nog bedrijven zijn zoals jullie met hart voor het werk, dus geen afraffelen. De heer van Gelderen stond zelfs om kwart over 6 's morgens voor de deur omdat het werk er dan strakker uit zal komen te zien, verf vloeit mooier uit, voordat de zon erop schijnt! Kortom goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer betrouw bedrijf. Zeer zeker aan te raden. Volgende keer absoluut weer bij van Gelderen. Nogmaals harstikke bedankt."
Hans en Ellen

"N.a.v. een lekkage op de G. Deynootweg, is schildersbedrijf Van Gelderen ingeschakeld. Van Gelderen heeft een paar jaar daarvoor ook herstelwerkzaamheden verricht. Dit betreft schuine balkons waardoor regelmatig waterschade ontstaat. Van Gelderen en zijn medewerkers zijn vakkundig aan de slag gegaan en wederom een fantastisch resultaat en het ziet er weer super uit! Nu hopen dat de lekkages wegblijven!"
Anoniem

"In maart 2011 hebben de schilders en stucadoors van Van Gelderen mijn woonkamer en keuken een prachtig nieuwe en lichte aanblik gegeven. Na 15 jaar in mijn huis was het plafond toch echt niet zo wit meer en ook de muren waren verkleurd, er zaten hier en daar dichtgestopte gaatjes in enzovoorts. Het houtwerk was beschadigd, kortom:tijd voor een opknapbeurt door de vakman. Het resultaat is zo mooi, licht en strak dat ik gelijk zin heb om de rest van het huis ook aan te pakken! Zo'n opknapbeurt levert natuurlijk wel wat ongemak op (afgeplakte vloeren, uitgeruimde kasten), maar de mannen hebben ontzettend hun best gedaan om het toch leefbaar te houden. Aan het einde van elke werkdag werd er zo veel mogelijk opgeruimd en schoongemaakt en aan het einde van de klus werd er zorgvuldig stofgezogen in alle hoekjes. De dag werd op de afgesproken tijd begonnen en steeds kreeg ik een overzicht wat er die dag zou gaan gebeuren. De schatting was anderhalve week, maar twee dagen voordat ik het verwacht had, was alles al klaar. Strak schilderwerk, prachtige spachtelputz. Complimenten! Leest u dit: twijfel niet, want u krijgt geen spijt als u uw klus uitbesteedt aan Van Gelderen."
Esther uit Zoetermeer

"Dit voorjaar heeft jullie bedrijf bij mij gewit en behangen de huiskamer keuken gang en trapgang naar 1e etage. Ik ben zeer tevreden alles is geheel volgens afspraak nagekomen keurig werk geleverd en zeer precies, we zijn ook blij met het advies glasvezelbehang te nemen gezien een paar scheuren in de muren in de woonkamer. De voorman was een pietje precies in de goede zin des woords, de schilders/ behangers waren erg aardig en prettig in de omgang, zelfs mijn dochter werd op patat en kroket getrakteerd. Kortom een zeer positieve ervaring, het geleverde werk is werkelijk keurig en tot onze volle tevredenheid. Helaas was de spaarpot leeg want we willen nog meer laten doen in onze woning. Bij verdere klussen zal ik zeker gezien de ervaring jullie als eerste contacten, op de planning staan nog, tweede trapgat behangen, keukendeuren laten spuiten en mogelijk zolder etage laten witten. MIsschien had het goedkoper gekund bij een ander maar beter denk ik niet!"
Stefan Rijpstra

"Een bedrijf bij wie je schilderwerk in goede handen is. Er wordt kwaliteit geleverd en goed geadviseerd. In mijn organisatie komt Van Gelderen zo regelmatig over de vloer dat ze bijna één van ons zijn. In overleg is veel mogelijk en als Van Gelderen bepaalde werkzaamheden zellf niet kan uitvoeren dan word je verder verwezen. Kortom, een bedrijf dat ik van harte aanbeveel!"
Joyce Kuis, Stg. Hivos

"Wij zijn nog steeds blij met ons gerenoveerde huis en kijken met plezier terug aan de weken waarin jullie eraan gewerkt hebben. Het is erg mooi geworden, perfect geschilderd en behangen en het zijn erg strakke plafonds. Voor ons was het belangrijkste de prettige samenwerking en vooral het opgeruimde huis dat jullie na het werk achterlieten, alles was schoongemaakt en zelfs nadat de stukadoors in huis hadden gewerkt was het opgeruimd. Ook de continuïteit van de werkzaamheden was heel belangrijk, er zijn in die periode geen verloren uren geweest."
Emmy Remmerswaal-Duijsings

"Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk. Alle fases van het project werden met zorg uitgevoerd. Eerste bezoek ter plaatse leverde een gedetailleerde offerte. Kwaliteit van het geleverde werk (plafond witten, muren behangen en schilderen) was uitstekend. Personeel was zeer begripvol met betrekking tot de (onvermijdelijke) overlast gedurende een week in een bewoond huis. Aan het einde van elke werkdag werd er geveegd, opgeruimd en zelfs een zitje gecreëerd voor ons."
Hans Jongma/ Hanny Kos

"Ik ben al jaren klant bij van Gelderen en ben uiterst tevreden over het geleverd werk. Soms belt er iemand bij mij aan om te vragen wie mijn schilder is want mijn huis ziet er zo prachtig uit. Dat zegt toch wel wat!! Het zijn bijzonder aardige mensen en ze ruimen alles keurig weer op. Ik kan ze warm aanbevelen en ik hoop nog heel lang klant bij ze te blijven. Hun werk is echt top!"
mevr. Gevaerts