Wandafwerking in Den Haag


Bent u op zoek naar een schilder voor al uw wandafwerking in Den Haag? Die vindt u zeker bij Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf. Ons bedrijf bewijst graag dat kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Door onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak gaan onze enthousiaste medewerkers geen enkele uitdaging uit de wijk. Voor de wandafwerking in Den Haag kunnen wij u helpen met het schilderwerk, maar ook voor stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres! Deze diensten bieden wij aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Van periodiek onderhoud tot grootschalige renovatie en van strak kantoorpand tot sierlijk monument. Kiezen voor Van Gelderen betekent kiezen voor:

  • Altijd een fraai en duurzaam resultaat;
  • Kwaliteit tegen scherpe tarieven;
  • Ook het adres voor hoogwaardig spuitwerk als meubelspuiterij;
  • Altijd een strakke planning.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor wandafwerking uit Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op. .Voor vragen en informatie opvragen kan u ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen naar 079 – 361 96 09. Of wilt u direct een offerte aanvragen? Dit doet u met ons offerte aanvraag formulier.

Schilderwerk of Stucwerk als uw wandafwerking in Den Haag

Net zoals schilderwerk geeft stucwerk een persoonlijke uitstraling aan ieder pand. Door ruwe wanden en plafonds van een fraaie afwerklaag te voorzien, is de ruimte ineens helemaal ‘af’. Dat geldt voor nieuwbouw, maar ook voor panden met een wat langere historie: stucwerk is een eyecatcher die het woongenot vergroot. Bovendien is stucwerk nuttig, want gestuukte muren bevorderen de isolatie, zijn brandvertragend en vochtwerend.

Meer weten over onze stucwerken of over onze mogelijkheden voor wandafwerking in Den Haag? Geïnteresseerd in een volledig op maat gemaakt ornamentenplafond? We helpen u graag verder! Neem dan ook gerust contact op!

Snel en slagvaardig bij wandafwerking in Den Haag

In aanvulling op onze ‘standaard’ dienstverlening, hebben we een aantal bijzondere specialisaties, variërend van het aanbrengen van exclusieve plafondafwerkingen en het spuiten van meubels tot restauraties na brand- en waterschade. Bij de uitvoering van al onze projecten – groot of wat kleiner, particulier of zakelijk – zetten we alles op alles om ongemak tot het minimum te beperken. U mag dan ook rekenen op een strakke planning en op professionals die er de schouders onder zetten om de ’deadline’ te halen.